Ege Postası
Geri

Almanya'da sinema salonuna silahlı saldırı

Almanya'da sinema salonunda silahlı saldırı şoku... Frankfurt yakınlarındaki kasabada bulunan bir AVM'nin içindeki "Kinopolis" adlı sinema salonunda gerçekleşen saldırı,Almanya'yı korkuttu.
Almanya'da sinema salonuna silahlı saldırı
Haberler / Genel
23 Haziran 2016 Perşembe 17:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay yerinden gelen ilk bilgilerde, sinema salonundakileri rehin alan maskeli saldırganın üzerinde ağır silahlar ve  mühimmat kemeri olduğu aktarılmıştı. Ancak daha sonra, saldırganın havalı silahlı sinema salonunundaki insanları rehin aldığı belirtildi.

Sinema salonuna düzenlenen operasyon sırasında, olay yerine çok sayıda özel harekatpolisi sevk edildi. Bazı özel tim üyeleri, helikopterlerle olay yerine intikal etti.

Alman basını, olayda yaklaşık 50 kişinin yaralandığını bildirdi. Bazı kaynaklar yaralı sayısını 25 olarak duyurdu.

Ancak Hessen Eyaleti İçişleri Bakanı Peter Beuth, saldırgan tarafından yaralanan kimse olmadığını belirtti. Resmi olmayan bilgilere göre, yaralılar polisin operasyon sırasında kullandığı göz yaşartıcı gazdan etkilendi. Ancak daha sonra bu bilgi de yetkililerce yalanlandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası