Ege Postası
Geri

Almanya’da Türklerin oturduğu apartmanda kundaklama şüphesi (2)

Almanya'nın Reutlingen şehrinde önceki gün gece Türklerin oturduğu binada çıkan yangın korkuttu. Ev sahibi yangının kundaklama sonucu çıktığından şüphe ediyor.Reutlingen şehrinde Türk ailelerin oturduğu apartmanda cumayı cumartesiye...
Almanya’da Türklerin oturduğu apartmanda kundaklama şüphesi (2)
Haberler / Dünya
7 Temmuz 2013 Pazar 12:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Almanya'nın Reutlingen şehrinde önceki gün gece Türklerin oturduğu binada çıkan yangın korkuttu. Ev sahibi yangının kundaklama sonucu çıktığından şüphe ediyor.

Reutlingen şehrinde Türk ailelerin oturduğu apartmanda cumayı cumartesiye bağlayan gece 01.00 sularında yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye yangının söndürürken, ölü ya da yaralı olmadığı bildirildi.

Yangının kundaklama sonucu çıktığı şüphesini taşıdıklarını belirten ev sahibi, yangının erken fark edilmesinin muhtemel bir facianın önüne geçtiğini belirtti. Yangının binaya bitişik olan ve eskiden market olarak kullanılan bölümden başladığını belirten ev sahibi İlhan Özdemir, olayı şöyle anlattı: “Gece saat 01.00 sularında yatak odasına yöneldiğimde durumu fark ettim. Ama benden önce yangını görenler itfaiyeyi aramış. İtfaiye 20 dakikada geldi ve söndürüldü. Burada daha önce de bir yangın çıkmıştı. Tekrarlaması bizde kundaklama şüphesi uyandırdı. Ayrıca burada daha önce bir dernek bulunuyordu. Yangında yaralanan ya da hayatını kaybeden olmaması en büyük tesellimiz. Toplam dört daireli binada, yangının başladığı bölüm ve iki daire tamamen kullanılmaz durumda. Maddi hasar resmi olarak 250 bin Euro olarak açıklandı ama daha fazla olduğu ortada.”

Bölgede bir süredir ard arda araç ve konutlarda çıkan yangınların şüphelerini artırdığını söyleyen Özdemir, polisin araştırma sonuçlarını beklediklerini dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası