Ege Postası
Geri

Alo 170 Çağrı Merkezi, bayram öncesi açılacak

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Kurban Bayramı öncesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesindeki Alo 170 Çağrı Merkezi'nin hizmete açılacağını söyledi. AK Parti Sivas İl Başkanlığı Eylül Ayı Danışma Meclisi Toplantısı...
Alo 170 Çağrı Merkezi, bayram öncesi açılacak
Haberler / Genel
29 Eylül 2013 Pazar 16:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Kurban Bayramı öncesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesindeki Alo 170 Çağrı Merkezi'nin hizmete açılacağını söyledi.

AK Parti Sivas İl Başkanlığı Eylül Ayı Danışma Meclisi Toplantısı Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Burhanettin Kuru, "Her 15 günde bir temel atıyoruz ya da açılış yapıyoruz. 12 Ayın 12’sinde alo 170 Sosyal Güvenlik Çağrı Merkezi'nin açılışını yapacağız. Bayramdan sonra et ve süt entegre tesisinin temelini atacağız." diye konuştu.

AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan ise 1 Ekim itibari ile AK Parti'de adaylık sürecinin başlayacağını belirterek, "Bu süreçte teşkilatlarımıza çok büyük görev düşüyor her zaman olduğu gibi. İşimiz zor ama mutlaka bu zoru başarmak durumundayız." dedi.

Ali Turan Sivas'ta hastane, stadyum ve Yıldız Dağı Kayak Merkezi'nin inşaatının hızla devam ettiğini ve Sivas'a yapılacak hizmetlerin hızla devam edeceğini kaydetti.

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ise AK Parti'nin gerek ülkede gerekse Sivas'taki hizmetlerine devam ettiğini belirterek, şöyle devam etti: "Sivas'ın rüya projesi Yıldız Dağı'nın temelini attık. 40 milyon liralık yatırım hızla devam ediyor. Kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine açılacak. Sıcak Çermik'teki termal turizm çalışmaları devam ediyor. Her iki hizmet bölgenin turizmine büyük katkı sağlayacak. Bayram öncesi de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesindeki çağrı merkezini hizmete açacağız. 31 ilde uygulanacak proje ile bunlardan biri de Sivas 2 bin hemşerimiz 9 ay süre ile belediye, özel idare, kaymakamlık ve milli eğitim bünyesinde çalışacak."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası