Ege Postası
Geri

Alper Gezeravcı'dan uzayda Türk bayraklı paylaşım

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, uzayda deneylerini sürdürüyor. Alper Gezeravcı'nın son paylaşımı Türk bayrağıyla oldu.
Alper Gezeravcı'dan uzayda Türk bayraklı paylaşım
Haberler / Güncel
27 Ocak 2024 Cumartesi 09:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Alper Gezeravcı, Türkiye'nin ilk astronotu olarak, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda Türk bayrağı önünde çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

Uzay istasyonunda deneylerine devam eden Gezeravcı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Ay-Yıldızlı bayrağımızla birlikte Teknofest pozu da benimle birlikte klasikleşiyor" ifadelerini kullandı.

"Benim için büyük bir gurur ve onur kaynağı olan bu heyecan verici yolculuğun bir parçası olmak, Mersin Silifke'nin bir köyünden başlayıp gökyüzüne uzanan bir serüvenin simgesi haline gelmek, uluslararası alanda Türkiye'yi saygın bir bilim ve teknoloji gücü olarak temsil etmek beni mutlu ediyor. Umuyorum ki bu öykü, ülkemizin her bir vatandaşına ilham verir ve geleceğe umut olur" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası