Ege Postası
Geri

Alsancak'ta çare kalıcı çözüm

FRANSA'da yaşayan işadamı Faik Afyonlu'nun, yıkımına başlanan Alsancak Stadı'na 45 günde portatif tribün kurup, tesisi ligin ikinci yarısına yetiştirme önerisine İzmir kulüpleri mesafeli yaklaştı.
Alsancak'ta çare kalıcı çözüm
Haberler / Spor
6 Ağustos 2015 Perşembe 14:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Afyonlu'nun önerisinin iyi niyetli olduğunu dile getiren kulüp yöneticileri, bugün gelinen noktada geçici değil, kalıcı çözümlere ihtiyaç olduğunu vurguladı. Karşıyaka Başkanı Ali Erten, portatif tribünün yeni projenin aksamasına neden olacağını belirterek, "Stat için uzun süre beklendi. Artık inşaat başladı. Biz yapım sürecini nasıl hızlandırabiliriz onu düşünmeliyiz. Portatif tribün kurulumu bu aşamada çare değil" dedi.

Afyonlu'nun çabasına teşekkür eden Altay Başkanı Cihangir Marmara da kalıcı çözüm üzerinde durdu. Marmara, "Geçen sezondan bu yana çile çekiyoruz. Ancak Alsancak için süreç başladı. Tek umudumuz işlerin yavaşlamaması ve bir an önce stadımıza kavuşmak" yorumunu yaptı. Altınordu Futbol Direktörü Murat Dizdar, "Stadın 2 yıldan daha erken sürede biteceğine inanıyoruz. Portatif tribün günü kurtarır ama mevcut inşaatın da aksamasına neden olur" cümlelerini kullandı. Göztepe Başkanvekili Talat Papatya da Afyonlu'ya yaklaşımı için teşekkür ettiklerini ancak sorunun kökten çözülmesi gerektiğini ifade etti. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası