Ege Postası
Geri

Alsancak'ta doktorlar ve çalışanlar hastanelik oldu: CHP'li Kılıç'tan iktidara çağrı

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç,  İzmir Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde gıda zehirlenmesi sonucu çalışanların ve doktorların hastanelik olmasına tepki gösterdi. İktidara çağrıda bulunan Kılıç, "Bu ve benzeri olaylar sağlık sistemimizin ne kadar kırılgan olduğunu ve sağlık çalışanlarımızın ne kadar ihmal edildiğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Sağlık çalışanlarımızın sağlığı, toplumun sağlığı demektir" dedi.
Alsancak'ta doktorlar ve çalışanlar hastanelik oldu: CHP'li Kılıç'tan iktidara çağrı
Haberler / Politika
30 Mayıs 2024 Perşembe 13:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde gıda zehirlenmesi sonucu çalışanlar ve doktorlar hastanelik oldu. 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, gıda güvenliğine vurgu yaptı.

CHP'li Kılıç'ın açıklaması şu şekilde; 

"Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde dün çıkan bir yemek nedeniyle hastanede görevli 4 personelin ve 3 doktorun zehirlendiğini öğrendik.

Sağlık çalışanlarımız, halkımıza en iyi hizmeti sunmak için gecesini gündüzüne katarken, onların sağlığı nasıl bu kadar göz ardı edilebilir?

HİJYEN VE GIDA GÜVENLİĞİ STANDARTLARININ ARTTIRILMASI ŞART! 

Gıda güvenliği, her bireyin hakkı olduğu kadar, sağlık çalışanlarımızın da en temel hakkıdır.  Sağlık çalışanlarının bu tür olaylarla karşılaşmaması için iktidarın acilen gerekli önlemleri alması gerekmektedir. Hastanelerdeki hijyen ve gıda güvenliği standartlarının artırılması şarttır.  

Bu ve benzeri olaylar sağlık sistemimizin ne kadar kırılgan olduğunu ve sağlık çalışanlarımızın ne kadar ihmal edildiğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Sağlık çalışanlarımızın sağlığı, toplumun sağlığı demektir.

İKTİDARA ÇAĞRI 

İktidarı, sağlık çalışanlarımızın daha iyi koşullarda çalışabilmesi için acil adımlar atmaya davet ediyorum. Bir daha yaşanmaması dileğiyle sağlık çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası