Ege Postası
Geri

Altan Erkekli gönüllü erkeklerle buluştu

İzmir’in gönüllü gençleriyle buluşan ünlü sanatçı Altan Erkekli, anılarını ve düşüncelerini paylaşıp hem güldürdü, hem de düşündürdü. Erkekli, Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürdüğü sosyal projelerin Türkiye’ye örnek olması gerektiğini söyledi.
Altan Erkekli gönüllü erkeklerle buluştu
Haberler / Güncel
10 Aralık 2012 Pazartesi 10:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Altan Erkekli, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal projelerinde görev alan gönüllü gençlerle bir araya geldi. Erkekli’nin ana teması “gönüllülük” olan söyleşisini, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da izledi.

Diyarbakır’daki çocukluk yıllarıyla başladığı sohbetinde tiyatroya olan büyük tutkusunu anlatan ünlü sanatçı, inşaat mühendisi olmayı düşündüğü yaşlarda kendisindeki yeteneği keşfeden öğretmeninin, “Binalardan, köprülerden önce insan ilişkilerini sağlam kurmamız lazım. Bunu da ancak sanatla yaparız” sözlerini hatırlattı. Tiyatroculuğun bir gönül işi olduğunu vurgulayan Erkekli, “Bir işe gönül vermek, onu gönüllü olarak yapmak, başarının en büyük formülüdür. İzmir’de gönüllü gençlerle yürütülen sosyal projelerin tüm Türkiye’ye yayılması lazım. Ben Beşiktaş’ın bir meclis üyesi olarak, bu öneriyi ilçeme götüreceğim” dedi. Altan Erkekli sözlerini şöyle sürdürdü:

“En büyük yatırım, insan için yapılan yatırımdır. Ülkemizin suskunlar ordusuna değil, sorgulayan insanlara ihtiyacı var. Hayata uzun soluklu bakmak gerekir. Ve sonunda iyiler mutlaka kazanır.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası