Ege Postası
Geri

Altay, 7 maçtır kazanamıyor

Altay, Trendyol 1. Lig’de oynadığı son 7 karşılaşmada 5 mağlubiyet 2 beraberlik alırken bu süreçte galibiyete hasret kaldı.
Altay, 7 maçtır kazanamıyor
Haberler / Spor
24 Ekim 2023 Salı 10:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altay’da işler kötü giderken siyah-beyazlı takım da galibiyete hasret kaldı. Bu sezonki ilk ve tek galibiyetini ikinci hafta oynanan Tuzlaspor karşılaşmasında alan siyah-beyazlılar, daha sonra çıktığı 7 karşılaşmada Kocaelispor, Göztepe Erzurumspor FK, Ümraniyespor ve Gençlerbirliği’ne kaybederken Bodrum FK ve Giresunspor ile de berabere kaldı. Yaklaşık 2 aydır kazanamayan Altay, 5 puanla ligde son sırada bulunuyor. Bahloul Djilali yönetimindeki Altay, bu kötü gidişatı bozmak için 29 Ekim Pazar günü oynanacak Sakaryaspor maçında mutlak galibiyetle sahadan ayrılmak istiyor.

Bahloul Djilali’nin oyunu beğenildi

Altay’ın başında ilk maçına çıkan Bahloul Djilali’nin Gençlerbirliği karşılaşmasının ilk yarısında oynattığı futbolu siyah-beyazlı taraftarlar sosyal medya hesaplarından yaptıkları yorumlarla beğendiklerini dile getirirken, oyuncuların gösterdikleri performanslar ise sosyal medyada yoğun bir şekilde eleştirildi. Teknik Direktör Bahloul Djilali’nin ise hafta içi yapılacak antrenmanlarda tek tek oyuncularla ilgilenip hafta sonu oynanacak Sakaryaspor karşılaşmasında maksimum verim almaya çalışacağı öğrenildi. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası