Ege Postası
Geri

Altay İzmir'de şampiyonluğunu kutladı

Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Süper Lig vizesi alan Altay’da teknik heyet ve futbolcular kazandıkları kupayla üstü açık otobüsle şehir turu attı. Siyah-beyazlı oyuncular, Gündoğdu Meydanı’nda taraftarlarla bir araya gelerek takımlarının şampiyonluğunu doyasıya kutladı.
Altay İzmir'de şampiyonluğunu kutladı
Haberler / Spor
29 Mayıs 2021 Cumartesi 00:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TFF 1. Lig play-off finalinde Altınordu'yu yenerek 18 yıl sonra Süper Lig'e dönen Altaylı futbolcular şampiyonluğu taraftarlarıyla kutladı.

 İstanbul'da oynanan final maçının ardından İzmir'e dönen siyah-beyazlı takım, bugün şampiyonluk turu attı. Gaziemir'deki Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde çıkan kafile, ilk olarak Alsancak Stadyumu'na geldi. Stadyumun önünde siyah-beyazlı takımı binlerce taraftar karşıladı. Takımlarını tezahürat ve marşlarla karşılayan taraftarlar, meşaleler yakarak renkli görüntüler oluşturdu.

Üstü açık otobüsle Kordon turu attılar

Daha sonra Altay kafilesi üstü açık otobüse binerek, taraftarlarla birlikte Sait Altınordu Meydanı üzerinden Kordonboyu'na geldi. Taraftarlar burada takımlarını destekleyerek bol bol fotoğraf ve video çekti. Otobüste bulunan futbolcular da şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı. Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ve Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli de taraftarları selamladı. Altaylı taraftarlar, Mustafa Denizli'ye “Altay'ın çocuğu Büyük Mustafa” tezahüratları yaparak destek verdi. Kutlamalar Gündoğdu Meydanı ve Cumhuriyet Meydanı'nda da sürdü. (İHA-AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası