Ege Postası
Geri

Altay Murat Türkkan'ın sözleşmesini uzattı

Spor Toto 2'nci Lig'de zirveye oynayacak bir takım yaratma hedefiyle öncelikle iç transfer çalışmalarına başlayan Altay'da İbrahim Akın ve Necdet'ten sonra sözleşme yenileyen üçüncü isim stoper Murat Türkkan oldu.
Altay Murat Türkkan'ın sözleşmesini uzattı
Haberler / Spor
31 Mayıs 2017 Çarşamba 14:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sportif Direktör Özden Töraydın ile bugün Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde bir araya gelen deneyimli savunmacı mukavelesini 2018'e uzattı. Geçen sezon devre arasında 2'nci Lig ekibi Kastamonuspor 1966'dan transfer edilen 33 yaşındaki futbolcu, 19 karşılaşmada görev alıp 2 gol kaydetti.

Altay ile 3'üncü Lig'de yaşadığı kupa sevincini 2'nci Lig'de tekrarlamak istediğini dile getiren Murat Türkkan, "Kulübümde yarım sezon geçirmeme rağmen uzun yıllardır kendimi buradaymış gibi hissediyorum. Takımda müthiş bir aile ortamı var. Bu birliktelik ve inanç sayesinde hak ettiğimiz şampiyonluğa ulaştık. Başarımızın devamını getirmek için arkadaşlarımla birlikte elimizden gelenin en iyisini yapacağız" diye konuştu. Siyah beyazlıların yarın iç transferde Halil Yılmaz ve Hayrullah'la masaya oturması bekleniyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası