Ege Postası
Geri

Altay Play-Off umudu arıyor

TFF 1'inci Lig'de geçen hafta evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a tek golle yenilerek mutlak şampiyonluk hedeflerken Play-Off yarışında bile Fatih Karagümrük'ün 2 puan gerisinde kalan Altay, yarın son hafta maçında Giresunspor'a konuk olacak.
Altay Play-Off umudu arıyor
Haberler / Spor
17 Temmuz 2020 Cuma 12:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Giresun Atatürk Stadı'nda saat 17.30'da başlayacak müsabakada Kadir Sağlam düdük çalacak. İlk 2 yarışında havlu atmasına rağmen Play-Off umudunu az da olsa koruyan Altay, galip gelse dahi tek rakibi Karagümrük'ün küme düşmesi kesinleşen Adanaspor'a yenilmesini bekleyecek.

İkili averajda İstanbul temsilcisinin gerisinde olan siyah-beyazlılar diğer sonuçların tümünde ilk 6 dışında kalacak ve sezonu tamamlayacak. Teknik direktör Yalçın Koşukavak, sahaya umutla çıkacaklarını belirterek, "Biz kazanmak için elimizden geleni yapıp, rakibimiz Fatih Karagümrük'ün mağlup olmasını bekleyeceğiz. Umarım her şey istediğimiz gibi olur" diye konuştu.

ALTAY

Cihan - Abdulhamit, Abdulkerim, Erhan, Özgür, Yılmaz, Tatos, Putsila, Turgut, Kerim, Paixao

(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası