Ege Postası
Geri

Altay'a Alsancak müjdesi

ALTAY, geçen sezon başlamadan depreme dayanıksız raporuyla maçlara kapatılan Alsancak Stadı'ndaki hakklarının korunması için garanti aldı.
Altay'a Alsancak müjdesi
Haberler / Spor
3 Haziran 2015 Çarşamba 15:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Salı günü Altay'a yaptığı ziyarette stat konusunda destek istedikleri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar'ın Ankara ile yaptığı temaslar sonrası kendisini aradığını açıklayan Başkan Cihangir Marmara, "Sayın Nüket Hotar, gerekli görüşmeleri yaptığını, mağduriyetimizin giderileceğini söyledi" dedi.

Nükhet Hotar'ın, Karşıyaka ve Göztepe'nin yeni statlarının yapımına başlanacağı ve yenilenecek kiracısı oldukları Alsancak Stadı'nın da Altay'a aynı şartlarda kiralanacağı konusunda bilgi verdiğini kaydeden Başkan Marmara, şunları söyledi:

"Ön izinlerin ve sözlerinin alındığını öğrendik. Tribünler yenilendikten sonra tesis Altay'a kiralanacak. Ortada netlik yoktu, bu açıklama ile rahatladık. Alsancak, Altay'la özdeşleşmiş bir semt. Stadın yine bize kiralanmasına kimsenin itirazı olmaz. Alsancak'ı yine paylaşırız."

BURAK VE MİKAİL'E ÖDEME GÜNÜ

Altay yönetimi, yarın kaleci Burak ve sol kanat Mikail'e ödeme yapmazsa 2 oyuncu serbest kalma hakkı kazanacak. Alacağı 50 bin TL nedeniyle 1 ay önce kulübe ihtarname yollayan Burak'ın parasını camianın destek olarak ödemesini isteyen yönetim, Mikail'e olan 41 bin TL borcu kendi içinden yaratacağı kaynakla yatırmayı planlıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası