Ege Postası
Geri

Altay'a Osman müjdesi

Altay'ın dün Söke'de Bodrum Belediyesi Bodrumspor'la oynadığı ve 1-0 yenildiği hazırlık maçında sakatlanan Osman Berk Kınlı, teknik heyeti korkuttu.
Altay'a Osman müjdesi
Haberler / Spor
4 Ocak 2016 Pazartesi 13:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşılaşmanın 44. dakikasında sağ üst adalesine aldığı darbe sonucu sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kalan genç futbolcuda yumuşak doku zedelenmesi oluştuğu ve bugünü dinlenerek geçireceği bildirildi. Kurmayların ikinci yarı öncesi büyük beklenti içinde olduğu Osman'ın durumunun ciddi olmaması yüreklere su serpti.
İkinci yarının ilk maçında pazar günü evinde Silivrispor'la karşılaşacak siyah-beyazlılarda tedavisi süren Halil dışında eksik yok. Teknik Direktör Serdar Sabuncu, devre arası kampında takımın fiziksel açıdan önemli yol kat ettiğini belirterek, "Bodrumspor karşısında kondisyon açısından ne kadar iyi duruma geldiğimizi gördük. Skora takılmıyoruz. Mücadele ve oyun bizi son derece memnun etti. Çok faydalı bir kamp dönemi geçirdik. İkinci yarıda daha tecrübeli bir Altay izleteceğiz" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası