Ege Postası
Geri

Altay'a tanıdık rakip

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta cumartesi günü evinde lider Bandırmaspor'la karşılaşacak 3'üncü sıradaki Altay, rakibini iyi tanıyor.
Altay'a tanıdık rakip
Haberler / Spor
7 Kasım 2017 Salı 13:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir ekibinin kadrosunda daha önce Bandırmaspor'da Play-Off şampiyonluğu yaşamış 5 futbolcu bulunuyor. Siyah-beyazlı takımın forvetleri Murat Uluç ve Ozan Cengiz, orta saha oyuncusu Doğan, sağ bek Necdet ve sol bek Serkan 2015-16 sezonunda Bandırma ekibiyle 2'nci Lig'den 1'inci Lig'e yükselme sevinci yaşadı. Serkan 4 sezon, Doğan 2.5 sezon, Ozan Cengiz 2 sezon, kaptan Murat 1 sezon, Necdet ise yarım devre Bandırmaspor formasını terletti.

Öte yandan Bandırma temsilcisinin kadrosunda daha önce İzmir kulüplerinde forma giymiş 9 futbolcunun yer alması dikkat çekti. Geçmiş yıllarda Altınordu'da görev alan kaleci Evren, sol bek Gökhan Yılmaz, forvet arkası Yusuf Akyel, forvet Üstün, Karşıyaka'da oynayan stoperler Berkay Can ve Erdi Öner ile orta saha oyuncusu Erhan Şentürk, Göztepe'de forma giyen sağ kanat Emre Aygün ve Menemen Belediyespor'un eski golcüsü Haluk Türkeri bu sezon Bandırmaspor'un kadrosunda yer alıyor. Çapraz bağ ameliyatı olan Haluk, sezonu kapattı. Bandırma'yı daha önce Karşıyaka'da görev alan teknik direktör Mustafa Uğur çalıştırıyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası