Ege Postası
Geri

Altay'da Erdem'den fesih

Altay'da genç sağ kanat oyuncusu Erdem Özcan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.
Altay'da Erdem'den fesih
Haberler / Spor
3 Şubat 2025 Pazartesi 12:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 2'nci Lig Beyaz Grup'ta son olarak deplasmanda Kastamonuspor'a 4-0 mağlup olan düşme hattındaki Altay'da genç sağ kanat oyuncusu Erdem Özcan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. Bu sezon iki kez kadro dışı kalan 22 yaşındaki futbolcu alacakları ödenmeyince kulüple bağlarını kopardı. Futbola Nazillispor'da başlayıp 2021'de Altay'da profesyonel olan Erdem, siyah-beyazlı formayla 2022'de Süper Lig'de 3 müsabakada 79 dakika şans buldu.

Bir sonraki sezonun ilk yarısında kiralık oynadığı Nazillispor'la 2'nci Lig'de 6 maça çıkan Erdem, ikinci devrede Altay'a dönerek 1'inci Lig'de 7 müsabakada şans buldu. Geçen sezon 1'inci Lig'de 4 kez forma giyen futbolcu bu sezon 2'nci Lig'de ilk yarıda 9 karşılaşmada oynadı. Siyah-beyazlılarda orta saha oyuncusu Enes Yetkin'den sonra sezon ortasında sözleşmesini tek taraflı feshederek takımdan ayrılan ikinci isim Erdem Özcan oldu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası