Ege Postası
Geri

Altay'da İbrahim Akın sevinci

İkinci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay'da İbrahim Akın'ın yeni sezon öncesi antrenman ve özel maçlarda sergilediği performans teknik heyetin yüzünü güldürüyor.
Altay'da İbrahim Akın sevinci
Haberler / Spor
6 Ağustos 2017 Pazar 14:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Siyah beyazlıların dün Turgutlu'da, Turgutluspor'la 1-1 berabere kaldığı hazırlık karşılaşmasında takımının tek golüne imza atan İbrahim, etkili futboluyla da sahanın yıldızı oldu. İbrahim Akın'ın özellikle ikili mücadelelerdeki hırsıyla dikkat çektiğini, fiziksel açıdan da geçen sezona oranla çok daha iyi durumda olduğunu dile getiren Sportif Direktör Özden Töraydın, "İbo, yaz tatilinde yatmadı, özel çalıştı. Bu sezon en önemli kozumuz olacak" dedi.

Öte yandan Altay, iddialı bir giriş yapmayı hedeflediği yeni sezon öncesi son kamp dönemi için yarın Afyonkarahisar'a gidecek. Siyah beyazlılar, 15 Ağustos'a kadar Afyon'da hazırlıklarını sürdürüp, 3 hazırlık maçı oynayacak. Altay, 9 Ağustos'ta Yeni Orduspor, 12 Ağustos'ta Afjet Afyonspor, 14 Ağustos'ta ise Kocaeli Birlikspor'la karşı karşıya gelecek.

Teknik heyet tarafından kadrodan elenen Muhammed Emel, Şükrü ve Cenk'in İzmir'de kalacağı öğrenildi. 3 futbolcunun başka kulüplere kiralanması gündeme geldi. Takımda daha önce Çağrı, Utaş Uşakspor'a, Hasan ise Kırıkhanspor'a kiralanmıştı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası