Ege Postası
Geri

Altay'da Necdet tam isabet

Spor Toto 3'üncü Ligi 1'inci Grup'ta 10 puanla liderlik koltuğunda oturan Altay'ın, sezon başında Bandırmaspor'dan transfer ettiği sağ bek Necdet Kaba, geride kalan 4 haftadaki performansıyla tam not aldı.
Altay'da Necdet tam isabet
Haberler / Spor
27 Eylül 2016 Salı 12:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son olarak Ankara Demirspor deplasmanında 90+4'üncü dakikada yaklaşık 25 metreden kaleye gönderdiği füze ile takıma 3 puan kazandıran tecrübeli futbolcu, nokta transfer olduğunu gösterirken, taraftarların gönlünde taht kurdu. Savunmada olduğu kadar hücumda da etkili oynayan Necdet, tribünlerden bol bol alkış topladı.

Geçen sezonun ikinci yarısında transfer olduğu Bandırmaspor'da ve 2013-14'te Fethiyespor'da 1'inci Lig'e yükselme başarısı gösteren 31 yaşındaki Necdet, 2'nci Lig'de 2008-09'da 1461 Trabzon'la, 2011-12'de Bugsaşspor'la, 2013-14'te Yeni Malatyaspor'la, 2014-15'te ise Hatayspor'la play off tecrübesi yaşadı. 

Necdet'in kendi hırsını arkadaşlarına da yansıtarak, takım için motivasyon sağlayan bir oyuncu olduğunu dile getiren Futbol Direktörü Özden Töraydın, "Taraftar da Necdet'i çok sevdi" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası