Ege Postası
Geri

Altay'da Sabuncu beklemede

SPOR Toto 3'üncü Lig ekiplerinden Altay'da yönetimin göreve devam edip etmeyeceği netlik kazanmazken, sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek Teknik direktör Serdar Sabuncu'nun da kulüpteki geleceği belirsizliğini koruyor.
Altay'da Sabuncu beklemede
Haberler / Spor
5 Mayıs 2016 Perşembe 13:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Daha önce çeşitli kulüplerin altyapılarında önemli başarılara imza atan, A takım düzeyinde ise yardımcı antrenörlük yapan Sabuncu, bu sezon ilk kez siyah beyazlılarda teknik direktör olarak görev yaptı. Altay, 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta sezonu 45 puanla 11'inci sırada tamamladı.

Geride bıraktığımız sezon profesyonel tecrübesi bulunmayan altyapı patentli oyuncularla yola çıkıp, takımı kümede tutan. Genç teknik adamın, bazı kulüplerin ilgisini çektiği ifade edildi. 2'nci Lig ve 3'üncü Lig'den 4-5 kulüpten teklif aldığı belirtilen Sabuncu'nun kendisine talip olan yöneticilere, "Önceliğim Altay, beni teknik direktör yapan yer burası. Bu kulübe vefa borcum var. Yönetimin durumu netleşmeden bir yere adım atmam" yanıtı verdiği öğrenildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası