Ege Postası
Geri

Altay'da Tözge'ye vefa gecesi

Altay Sosyal Dayanışma Derneği (ASDD), kulübe hizmeti geçmiş isimleri onore etmek için "vefa geceleri"nin ilkini Yüksek Divan Kurulu Başkanı Erdoğan Tözge adına düzenledi.
Altay'da Tözge'ye vefa gecesi
Haberler / Spor
5 Nisan 2017 Çarşamba 13:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Küçük Kulüp'te gerçekleşen yemekli toplantıya Başkan Özgür Ekmekçioğlu, eski başkanlardan Erdinç Altınyeleklioğlu, Cihangir Marmara, Asbaşkan Sabri Sevenoğlu ile eski ve yeni yöneticiler katıldı. 

ASDD Başkanı Aybars Akoğlu, 103 yıllık kulüp olmanın, kendilerine vefa duygusu gibi sorumluluk yüklediğini belirterek, "Kulübümüze emek vermiş büyüklerimizi, dostlarımızı yaşarken de anarak vefa borcumuzu ödememiz gerektiğini düşündük. Altay tarihinde önemli imzaları olan Erdoğan Tözge ile başladık, bir sonraki organizasyonu Nafiz Zorlu için yapacağız" dedi.

Kendisi için hazırlanan slayt gösterisini izledikten sonra konuşan Erdoğan Tözge, "Anılmıyorsan, hatırlanmıyorsan hayatı yaşamıyorsun demektir. Hayatım Altay'la geçti. Tam 67 yıl. 1950 yılında Altay'da yöneticiliğe başladım. Başkanlığımda Türkiye Kupası'nı kaldırma onuru yaşadım. Çeşmeli Mustafa'yı (Mustafa Denizli) bu kulübe kazandırdım. Büyük Altaylı olmaktan hep gurur duydum" ifadesini kullandı. Başkan Özgür Ekmekçioğlu ise "Bize her zaman destek olan, tecrübelerini aktaran Erdoğan Tözge iyi ki var" şeklinde konuştu. Ekmekçioğlu, dün İzmir'e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın, 28 Nisan'da ihalesi yapılacak Alsancak Stadı'nın Altay'a ait olduğu konusunda açıklamalarda bulunduğunu müjdeledi. Gece Altay Marşı ile sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası