Ege Postası
Geri

Altay'da flaş gelişme: Pervane Başkanlığı Özkaral'a devretti!

2023 yılının Kasım ayında yapılan Genel Kurul'da Altay Spor Kulübü Başkanlığı'na seçilen Murat Pervane, özel işlerini gerekçe göstererek başkanlık görevini Süleyman Özkaral'a devretti.
Altay'da flaş gelişme: Pervane Başkanlığı Özkaral'a devretti!
Haberler / Spor
8 Ocak 2024 Pazartesi 18:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altay'da flaş bir gelişme yaşandı. 

Yaklaşık 2 ay önce gerçekleşen olağanüstü kongrede tek aday olarak seçime giren Murat Pervane, Altay Spor Kulübü Başkanlığı'na seçilmişti. 

Murat Pervane özel işlerini gerekçe göstererek başkanlık görevini Genel Sekreter Süleyman Özkaral'a devretti.

Pervane konuya ilişkin olarak yazılı açıklama yaptı. 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Değerli Altay Spor Kulübü Camiası,

Büyük bir gurur ve sorumlulukla yürüttüğüm Altay Spor Kulübü Başkanlığı görevimde, sizlerin sevgisi ve destekleriyle birçok anı ve son dönemdeki başarılarımıza tanıklık etmek benim için büyük bir onurdu. Ancak, işim gereği sıklaşan yurtdışı seyahatleri ve artan iş yoğunluğu nedeniyle, kulübümüzün daha sağlıklı ve etkin bir yönetimine odaklanabilme adına bu zorlu kararı almak durumundayım.

Bu bağlamda, Altay Spor Kulübü Başkanlığı görevini, gelecekteki daha büyük başarılar ve yüksek standartlı bir yönetim için gerekli olan özenle devretme kararı aldım. Bu önemli görevi devralacak ismi Yönetim Kurulumuz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz istişare sonucunda , uzun yıllardır kulübümüze emek veren Süleyman Özkaral’a devredilmesi kararını almış bulunmaktayız . Kendisinin bu görevde başarıyla yerine getireceğine olan inancım tamdır. Altay Spor Kulübü'nün önümüzdeki dönemde daha parlak günler yaşayacağına olan güvenimle, Süleyman Özkaral’a destek olacak tüm camiamıza teşekkür ederim. 

Gerek yönetici gerek taraftar ama her zaman Altaya gönül vermiş bir nefer olarak çalışmaya devam edeceğim. Bu süreçte yanımda olan, kulübümüze ve bana destek veren herkese en içten şükranlarımı sunar, Altay Spor Kulübü'nün daha da büyüyeceği, başarılarına yeni zaferler ekleyeceği günleri sabırsızlıkla beklediğimi belirtirim."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası