Ege Postası
Geri

Altay'da sorun çözüldü; Doğal gaz borcu ödendi

Altay, ödenmeyen faturalar nedeniyle yaklaşık 2 aydır kesik olan Gaziemir Vali Kutluk Aktaş Tesisleri'ndeki doğal gaz sorununu çözdü. Siyah-beyazlıların 170 bin TL'lik borcu kapattığı öğrenildi.
Altay'da sorun çözüldü; Doğal gaz borcu ödendi
Haberler / Spor
13 Temmuz 2024 Cumartesi 12:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TFF 2'nci Lig ekiplerinden Altay, sözleşmesi sona erdikten sonra 3'üncü Lig temsilcisi Kahramanmaraş İstiklalspor'la sözleşme imzalayan Nurettin Küçükdeniz'in transferinden gelir elde edecek. Bu transferden bonservis ücreti elde edemeyen siyah-beyazlıların, 500 bin TL yetiştirme bedeli alacağı öğrenildi. Damlacıkspor'da futbola başlayıp 2017'de Altay altyapısına transfer olan 20 yaşındaki santrfor, 2021 yılında profesyonel sözleşme imzaladı. Altay altyapısında U15, U16, U17 ve U19 takımlarında oynadıktan sonra 3 kez Süper Lig'de, 16 maçta ise 1'inci Lig'de görev yapan Nurettin, akademi liglerinde 67 gol atıp, A takımda 1 kez rakip fileleri sarstı.

DOĞAL GAZ BORCU ÖDENDİ

Altay, ödenmeyen faturalar nedeniyle yaklaşık 2 aydır kesik olan Gaziemir Vali Kutluk Aktaş Tesisleri'ndeki doğal gaz sorununu çözdü. Siyah-beyazlıların 170 bin TL'lik borcu kapattığı öğrenildi. İzmir temsilcisi faturaları ödemesine rağmen bu kez de tesisat sıkıntısıyla karşı karşıya geldi. Doğal gaz firmasının tesisteki tesisatın yenilenmesini istediği belirtildi. Yönetim tesisatın yenilenmesi için çalışmaları başlattı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası