Ege Postası
Geri

Altay'da yeni kaptan Murat Uluç

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup ekiplerinden Altay'da transfer yasağını kaldıran yönetimin yuvaya döndürdüğü forvet Murat Uluç, kaptanlık görevine getirildi.
Altay'da yeni kaptan Murat Uluç
Haberler / Spor
12 Ağustos 2016 Cuma 12:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Siyah beyazlıların altyapısından yetişen deneyimli golcü bu sezon hedefin şampiyonluk olduğunu söyledi. Kendisine 2'nci Lig'deki birçok takımın teklif sunduğunu ancak tercihini Altay'dan yana kullandığını dile getiren Murat, "Bu kulübün minik, yıldız, B genç, A genç ve PAF takımlarında forma giydim. Altaylı olduğum için geldim. Yönetim bana yasağın kaldırılacağını ve beklememi söyledi. Ben de tüm teklifleri geri çevirdim" dedi.

Alytay'da kaptanlıktan çok gençlere ağabeylik yapıp, takım içinde birlik beraberliği sağlayacağını ifade eden tecrübeli santrfor, "Altay'da profesyonel olarak ikinci dönemim. Çok iyi bir takım kuruldu, uyumlu bir ekibiz. Mücadele gücünün yüksek olduğu bir ligde yer alıyoruz. Hem kendi gücüme hem de takımın gücüne inanıyorum. 

Daha önce 2000-01 sezonunda Marmarisspor'da 3'üncü Lig'de, 2006-07'de Başakşehir'de PTT 1'inci Lig'de, geçen sezon Bandırmaspor'da 2'nci Lig'de şampiyonluklar yaşadım. Kariyerimdeki dördüncü kupa sevincini Altay'da yaşamak istiyorum" diye konuştu.

AŞÇI ÇAMLITEPE FEDA DEDİ

Transfer yasağını kaldıran Altay'da yönetimin uzun süre alacakları konusunda pazarlık yapıp el sıkıştığı son isim olan kulübün eski aşçısı Mehmet Çamlıtepe, 66 bin TL alacağından feragat ettiğini söyledi. Geçmiş yönetimlere olan kızgınlığı nedeniyle ilk etapta uzlaşmaya yanaşmadığını ifade eden Çamlıtepe, "Kulüpten alacağım toplam 231 bin TL olmasına rağmen 165 bin TL'ye anlaşma sağladık. Bu paranın 35 bin TL'si avukat masraflarına gitti. Paramı son kuruşuna kadar alabilirdim ama Altay sevdam ağır bastı" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası