Ege Postası
Geri

Altay'da 'yönetim' skandalı: 'Hayalet Yönetim' krizi derinleşiyor

Ekonomik sorunlarla boğuşan Altay'da bir kriz daha ortaya çıktı! 16 Kasım'da gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda Murat Pervane başkanlığında seçilen yeni yönetim kurulunun, gerekli resmi işlemlerin tamamlanmaması nedeniyle 3 aydır "hayalet yönetim" olarak faaliyet gösterdiği ortaya çıktı. Bu durum, kulübün 110 yıllık şanlı tarihinde bir skandal olarak nitelendirildi.
Altay'da 'yönetim' skandalı: 'Hayalet Yönetim' krizi derinleşiyor
Haberler / Spor
13 Şubat 2024 Salı 16:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir'in köklü spor kulüplerinden Altay'da yaşanan yönetim krizi, futbol camiasında büyük yankı uyandırdı.

16 Kasım'da gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda Murat Pervane başkanlığında seçilen yeni yönetim kurulunun, gerekli resmi işlemlerin tamamlanmaması nedeniyle 3 aydır "hayalet yönetim" olarak faaliyet gösterdiği ortaya çıktı. Bu durum, kulübün 110 yıllık şanlı tarihinde bir skandal olarak nitelendirildi.

Murat Pervane iş yoğunluğunu gerekçe göstererek 8 Ocak'ta başkanlık görevini ekibinde yer alan Süleyman Özkaral'a bırakırken, gerekli evrakın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne (GSİM) teslim edilmemesi nedeniyle Altay'da halen eski başkan Ayhan Dündar ve eski 5 yöneticinin karar defterine imza attığı ortaya çıktı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun(TFF) internet sitesinde Altay'ın başkanı bölümünde isim yazmaması da dikkat çekti. 

Altay Yönetim Kurulu Üyesi Nami Aslanoğlu'nun ifadeleriyle krizin boyutları daha da netleşti. Aslanoğlu, "Son 3 aydır gerçekleşen kongre sonrası Altay yönetimi adeta sanal bir şekilde yönetiliyor. Dış güçlerin etkisi altında bir yönetim söz konusu, Kulübümüz küme düşmüş durumda ve daha da vahimi, transfer yasağımız olmasına rağmen, kulübün geleceği ve kurtuluşu olan altyapımız, bazı kişiler tarafından ipotek altına alınmış durumda" dedi.

BU KİRLİ ELLERDEN ALTAY'IMIZI HEP BİRLİKTE KURTARALIM

Altay'ın altyapısının üçüncü şahıslara peşkeş çekildiğini belirten Aslanoğlu, son 3 aydır altyapıya yönelik verilen tüm mücadelelere rağmen, altyapının pilot takımlara filiz lisansı çıkarılarak geleceğinin tehlikeye atıldığını vurguladı. Bu durumun, 13-15 yaş grupları dahil altyapıdaki sporcuların ve hocaların üst kademelere çıkmasını engellediğini ifade etti.

Aslanoğlu ayrıca, Altay'ın son 10 yıl içindeki tüm gelir ve giderlerinin incelenmesi çağrısında bulunarak, "Bu kirli ellerden Altay'ımızı hep birlikte kurtaralım" diyerek tüm camiaya birlik ve beraberlik mesajı verdi. Altay'ın yaşadığı bu krizin, sadece bir yönetim meselesi olmadığını, aynı zamanda kulübün geleceği ve bağımsızlığı için bir mücadele olduğunu gösteriyor. Altaylılar şimdi daha fazla birlik olma ve kulüplerini içinde bulunduğu bu zor durumdan kurtarma zamanının geldiğini belirtiyor. 

Siyah beyazlılarda 3 aydır görevde olan yönetimin resmileşmemesi nedeniyle yeniden olağanüstü genel kurul kararı alınacağı ifade ediliyor.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası