Ege Postası
Geri

Altay'daki İrlandalılar

ALTAY Başkanı Cihangir Marmara, yeni sezon öncesi içini döktü. En büyük darbeyi içeriden yediklerini söyleyen Marmara, eski başkanlara sitem etti.
Altay'daki İrlandalılar
Haberler / Spor
14 Ağustos 2015 Cuma 14:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Uzun süredir devam eden sessizliğini bozan Başkan Cihangir Marmara, kongre öncesi destek sözü veren eski başkanların yönetimi yalnız bıraktığını belirterek, "Ne yazık ki sadece yalnız kalmadık, camiadan bazı kişilerin sponsorluk görüşmelerini sabote ettiğini öğrendik" dedi. İsim sponsorluğu için Vodafone'la görüştüklerini hatırlatan Başkan Marmara, "Camiadan birileri firma yetkililerini arayıp, anlaşmaya taş koymuş. Biz destek beklerken yara aldık. Ancak kim olduklarını öğrenir öğrenmez açıklayacağım" diye konuştu.

En azından forma reklamı bulabilmek için çırpındıklarını belirten Cihangir Marmara, yönetici temlikleri yüzünden de büyük sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. "Federasyon'un 3. Lig kulüplerine isim hakkı olarak verdiği 200 bin TL'lik desteği bile alamadık. Temliğin kime gittiği malum" diyerek isim vermeden eski Başkan Niyazi Konuşmaz'ı eleştiren Cihangir Marmara, "Ne yazık ki rakiplerle aynı şartlarda lige başlayamıyoruz" yorumu yaptı. Kemerspor'la oynanan hazırlık maçındaki 4-0'lık galibiyetin ölçü olmadığını belirten Cihangir Marmara, yaş ortalaması 20 olan bir takımla çetin bir yarışa gireceklerini söyledi.

BUCA STADI'NA BELEDİYEDEN ENGEL

ALTAY Başkanı Cihangir Marmara, bu sezon iç saha maçlarını oynamak istedikleri Buca İlçe Stadı konusunda Buca Belediyesi'nden olumsuz yanıt aldıklarını açıkladı. Belediyenin, tesisteki eksikliklerin giderilmesi için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne onay vermediğini belirten Marmara, "İl Müdürlüğü stadın bakımını yapmaya hazır, ancak imar sorunu nedeniyle davalık olan iki kurum arasında anlaşmazlık var. Sonuçta zarar görden biz oluyoruz" dedi.

Ulucak Stadı'nın tahsisi için Kemalpaşa Belediyesi ile protokol yapmaya hazırlandıklarını hatırlatan Marmara, "Ulucak'ın bakımını yapıyoruz, altyapımız orada çalışıyor. İlk iki iç saha müsabakamızı Menemen'de oynayacağız. Daha sonra A Takımımız da maçlarını Ulucak'ta oynayacak gibi gözüküyor" diye konuştu. Ulucak'ta 19 Ağustos'ta sezon açılışı, Swissotel'te 20 Ağustos'ta 500 TL'ye yemek düzenleyeceklerini söyleyen Marmara, eşlerden ücret alınmayacağını belirtti. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası