Ege Postası
Geri

Altay eski hocasına karşı

TFF 1'inci Lig'de pazar günü evinde Eskişehirspor'la karşılaşacak Altay, rakip takımı çalıştıran eski teknik direktörlerinden Coşkun Demirbakan'la 1 sezon sonra tekrar karşı karşıya gelecek.
Altay eski hocasına karşı
Haberler / Spor
28 Kasım 2019 Perşembe 14:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Siyah-beyazlılar geçen sezon ikinci yarıda Coşkun Demirbakan'ın çalıştırdığı Adanaspor'u deplasmanda 2-0 geriye düştüğü maçta mevcut teknik direktör Sait Karafırtınalar idaresinde Tavares, Kappel ve Paixao'nun golleriyle 3-2 mağlup etmişti. Altay, deneyimli teknik adama karşı bu hafta sahadan zaferle ayrılarak 4 maçlık mağlubiyet serisini sonlandırmak istiyor.

Coşkun Demirbakan, Altay'da görev aldığı 2010-11 sezonunda, "Gökten kurbağa yağsa bu takım Play-Off'a kalacak" ve "Barcelona düşer, Altay düşmez" gibi iddialı sözleriyle dikkat çekmiş, ancak İzmir ekibi o sezon tarihinde ilk kez 2'nci Lig'e düşmüştü. Demirbakan'ın 2'nci Lig'de Amed Sportif'in başında yer aldığı 2014-15 sezonunda Altay, rakibiyle deplasmandaki randevudan 1-0 yenik ayrılmıştı. 2016-17'de 3'üncü Lig'den 2'nci Lig'e, 2017-18'de ise 2'nci Lig'den 1'inci Lig'e yükselen Altay, bu sezon Süper Lig'e çıkmayı hedefliyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası