Ege Postası
Geri

Altay iki oyuncuyla prensipte anlaştı

Altay, Altınordu'dan orta saha oyuncusu Muhammed Emel ve Kastamonuspor 1966'dan stoper Murat Türkkan'la da prensip anlaşmasına vardı.
Altay iki oyuncuyla prensipte anlaştı
Haberler / Spor
3 Ocak 2017 Salı 12:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup ekiplerinden Altay, ara transferde iki futbolcunun daha işini bitirmek üzere. Siyah beyazlıların dün başlayan Antalya kampına yeni transferler kaleci Serkan ve sağ bek Mustafa katılırken, Altınordu'dan orta saha oyuncusu Muhammed Emel ve Kastamonuspor 1966'dan stoper Murat Türkkan'la da prensip anlaşmasına varıldı. Muhammed'in bugün, Murat'ın ise yarın kampa dahil olması bekleniyor. Altay, bu iki ismin dışında forvet ve orta sahaya takviye planlıyor.

Altınordu'da bu sezon ligde forma şansı bulamayan, kupada ise 1 kez oynayan gurbetçi Muhammed'i, özellikle Teknik Direktör Cüneyt Biçer'in kadrosunda görmek istediği belirtildi. 2014-15'te Denizlispor'a transfer olan 21 yaşındaki Muhammed, TFF 1'inci Lig'de 8 maçta 1 gol kaydederken, kupada toplam 4 defa oynadı. Anadolu Üsküdar'da profesyonel olan 33 yaşındaki Murat ise Gebzespor, Fethiyespor, Bugsaşspor, Tarsus İdmanyurdu, Hatayspor ve Kocaeli Birlikspor'da top koşturdu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası