Ege Postası
Geri

Altay ile Göztepe 65. randevuda

Altay ile Göztepe, Trendyol 1. Lig’in 4. haftasında oynayacakları derbiyle beraber tarihlerinde 65. kez karşı karşıya gelecek. Rekabette Altay’ın 26'ya 13 üstünlüğü bulunuyor.
Altay ile Göztepe 65. randevuda
Haberler / Spor
2 Eylül 2023 Cumartesi 14:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında İzmir'in iki köklü kulübü Altay ile Göztepe yarın saat 21.45'te Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda karşılaşacak. Ev sahibi Altay, ligdeki ikinci galibiyetini almak isterken, konuk ekip Göztepe ise bu sezonki ilk 3 puanını almak istiyor. Kokovic yönetimindeki sarı-kırmızılılar, ligin ilk üç haftası itibariyle 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alarak 17. sırada yer alıyor. Tuna Üzümcü idaresindeki siyah-beyazlılar ise 1 galibiyet, 2 mağlubiyetle 12. sırada bulunuyor.

Rekabette üstünlük Altay’da

Altay ile Göztepe, bugüne kadar 64 kez rakip oldu. İki takım arasında bugüne kadar oynanan mücadelelerde siyah-beyazlıların üstünlüğü dikkat çekiyor. Altay, 26 kez sahadan galip ayrılırken, Göztepe de 13 kez rakibini mağlup etti. 25 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası