Ege Postası
Geri

Altay'ın kozu tecrübe

Spor Toto 3'üncü Lig'de cumartesi günü oynanacak normal sezonunun son maçlarının ardından play off eşleşmesindeki rakibi netleşecek olan Altay, kadrosundaki tecrübeli futbolcuların çokluğuna güveniyor.
Altay'ın kozu tecrübe
Haberler / Spor
26 Nisan 2017 Çarşamba 12:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Siyah beyazlı ekipte 9 oyuncu, geçmiş dönemlerde 1'inci Ligi, 2'nci Ligi ve 3'üncü Lig'de play off tecrübesi yaşadı. Altay'da ön libero Halil Karataş ve sağ bek Necdet, 2'nci Lig'de 5'er defa play off oynarken, iki futbolcu 2012-13 sezonunda Fethiyespor'da kupa kaldırdı.

Halil ve Necdet'in yanı sıra stoperler Erhan ve Murat Türkkan ile forvet Murat Uluç 3'er, kaleci Serkan 2, forvet Abdülkadir, ön libero Emre ve orta saha oyuncusu Ferdi ise 1'er kez p/lay off'ta mücadele etti. Bu futbolculardan Emre 2011-12 sezonunda 2'nci Lig'de Adana Demirspor'la, Erhan aynı sezon 3'üncü Lig'de Kahramanmaraşspor'la, kaleci Serkan 2014-15'te 3. Lig'de Sivas Belediyespor'la, santrfor Murat Uluç ise geçen sezon 2'nci Lig'de Bandırmaspor'la, bir üst lige çıkma sevinci yaşadı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası