Ege Postası
Geri

Altay'ın kurtuluş reçetesi!

Altay Başkanı Cihangir Marmara, Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Büyük Altay" isimli söyleşide önemli açıklamalarda bulundu.
Altay'ın kurtuluş reçetesi!
Haberler / Spor
23 Nisan 2016 Cumartesi 13:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Görevde oldukları 1 yıllık süreçte kurtuluş savaşı verdiklerini dile getiren Marmara, "Transfer yasağı nedeniyle altyapı oyuncularımızla oynamak zorunda kalarak Altay'ın eski yetiştirici kimliğini devam ettirmiş olduk. Yıllarca yüksek ücretlerle transfer yaparak, zaten olmayan maddi imkanların harcanmasıyla kulüp inanılmaz bir borç yükünün altına girdi. Böyle bir altyapısı olan Altay'ın başka çözüm yolları araması anlamsız. Gelecek sezon biz ya da başkası kim olursa olsun bu yol haritasından çıkılmamalı. Tek çıkış yolu bu, aksi takdirde borç yükü artar ve dernek kapanma noktasına gelir" dedi.

Şimdiye kadar kulübün kasasına girmesi gereken 1.2 milyon TL'lik kaynağın hacizlere ve temliklere gittiğini ifade eden Başkan Marmara, "Bu para elimize değmeden borçlara gitti. Bu sene yapılanma yılıydı ve bir şekilde ligde kaldık. Camianın destekleriyle imkanlar yaratarak ödemeler yaptık. Önümüzdeki sezonlarda takımımız yeni hedefler koyarak yukarılara çıkacak" diye konuştu. Gittikleri birçok deplasmanda saygı ile karşılandıklarını belirten Cihangir Marmara şöyle devam etti: "Başka şehirlerde hep el üstünde tutulduk. Rakip seyirciler çok şaşırıp, 'Biz mi çok ilerledik, onlar mı çok geriledi' yorumu yaptılar. Eski günlerle anılmak bizi sevindiriyor, ancak ilimize döndüğümüzde gerçekleri yaşıyoruz."

Rakip Düzyurtuspor

SPOR Toto 3. Lig 1. Grup'ta geçen hafta deplasmanda BŞB Erzurumspor'a 3-1 yenilerek galibiyet hasreti 7 haftaya yükselen Altay yarın evinde Birlik Nakliyat Düzyurtspor'la karşılaşacak. Buca İlçe Stadı'nda saat 15.30'da başlayacak müsabakayı Ahmet Eşref Sarı yönetecek. 1914 Taraftlar Derneği'nin isteği üzerine takıma prim vermek için son iç saha maçında bilet fiyatlarını 10 TL'den 20 TL'ye çıkaran ve kombineleri iptal eden yönetim karşılaşmayı protokol tribünü yerine seyircilerin arasında izleyecek. İzmir ekibinde tedavileri süren Furkan, Serkan ve Ömer forma giyemeyecek. Teknik Direktör Serdar Sabuncu, "Rakip Play-Off'u garantilemek için 1 puan arayacak. Biz ise namağlup olduğumuz Buca İlçe'ye 3 puanla veda etmek istiyoruz" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası