Ege Postası
Geri

Altay'ın play off programı netleşti

Spor Toto 3'ünü Ligi 1'inci Grup'ta normal sezonun bitimine 2 hafta kala şampiyonluğu, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Sancaktepe Belediyespor'a kaptırdıktan sonra gözünü play off'a çeviren Altay'ın maç programı netleşti.
Altay'ın play off programı netleşti
Haberler / Spor
21 Nisan 2017 Cuma 14:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Grupta 2'nci ile 5'incinin, 3'üncü ile 4'üncünün çift maçlı eleme usulüne göre karşılaşacağı yarı final müsabakalarının ilki 4 Mayıs Perşembe günü, puan tablosunda altta olan takımların sahasında oynanacak. 8 Mayıs Pazartesi günkü rövanşlara ise üstteki ekipler ev sahipliği yapacak.

Grupta 61 puanlı 2'nci sıradaki Ankara Demirspor ve 60 puanlı 3'üncü Altay, ilk 5'i garantilerken, son 2 haftada 57 puanlı Kocaelispor, 55 puanlı Çorum Belediyespor ve 53 puanlı Gölcükspor, son 2 Play-Off bileti için yarışacak. 2. Lig'e yükselecek takımı belirleyecek final maçı ise finalist kulüplerin coğrafi konumları göz önüne alınarak, 13 ya da 14 Mayıs'ta tarafsız sahada oynanacak.

Öte yandan son 2 müsabakayı kaybettikten sonra Sancaktepe'yi yenerek moral bulmak isteyen Altay'da cezalı Furkan ile Murat Türkkan yok. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası