Ege Postası
Geri

Altay'ın rakibi Kızılcabölük

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta 18 puanla 7'nci sırada yer alan Altay, yarın evinde Play-Off yarışındaki rakiplerinden 19 puanlı 6'ncı basamaktaki Kızılcabölükspor'la karşılaşacak.
Altay'ın rakibi Kızılcabölük
Haberler / Spor
26 Kasım 2016 Cumartesi 12:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Buca İlçe Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak müsabakayı İlker Yasin Avcı yönetecek. Ligde 5 haftadır galibiyet yüzü göremeyen ve zirvenin 16 puan gerisine düşen siyah-beyazlı ekip, Denizli temsilcisini yenerek zincir kırmaya çalışacak. Sarı-kırmızılılar ise 5 haftalık yenilmezlik serisini sürdürüp 3'te 3 yapmak için ter dökecek.

Altay'da sakatlığı nükseden Erhan ile tedavileri süren Ferdi ve Gökhan forma giyemeyecek. Savunmada Erhan'ın yokluğunda Hayrullah görev alacak. Kızılcabölükspor'da cezalı Ramazan kadroda yer almayacak. Hafif sakatlığı bulunan Reha'nın durumu maç saatinde netleşecek. Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda Mekik, evinde İzmir ekibini 5-2 yenerek tur atlamıştı. Altay Teknik Direktörü Cüneyt Biçer ve Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Hasan Şermet, centilmence bir karşılaşma oynanmasını diledi.

ALTAY

Süleyman - Necdet, Hayrullah, Ulaş, Yiğit, Atakan, Halil Karataş, Furkan, Hüsamettin, Halil Yılmaz, Murat

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası