Ege Postası
Geri

Altay ışık veriyor

Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında Kozan Belediyespor'la 2-2 berabere kalan Altay, ikinci özel randevuda Düzcespor'u 4-2 mağlup ederek moral buldu.
Altay ışık veriyor
Haberler / Spor
9 Ocak 2017 Pazartesi 15:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Teknik direktör Cüneyt Biçer, kampta takımın fiziksel ve zihinsel açıdan hazır hale geldiğini belirtti, "İstediğimiz futbolu oynamaya yaklaştık. Rakibimiz karşısında oyunun kontrolü bizdeydi. Yeni transferlerimiz Murat ve Abdülkadir'i 70 dakika oyunda tuttuk. Uyumlu bir görüntü çizdiler. Herşey planladığımız gibi gidiyor" dedi.

2-2 biten Kozan Belediyespor maçında 1 gol atan orta saha oyuncusu Halil Yılmaz ise Düzcespor karşısında hat-trick yaparak alkış topladı. Sezonun ilk yarısında 15 maçta 1 gol kaydeden Halil, ikinci yarı öncesi formda olduğunu gösterdi. Teknik direktör Biçer, "Halil yetenekli bir oyuncu, tek eksiği skordu. Onu da şimdi yakaladı. Önemli katkıları olacak" diye konuştu. 

Pazar günkü 24Erzincanspor maçı için perşembe günü bu kente gidecek olan Altay'da hafif sakatlıkları bulunan Furkan, Hüsamettin ve Ferdi riske edilmeyecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası