Ege Postası
Geri

Altay, maç başına kalesinde yaklaşık 2 gol görüyor

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altay, bu sezon ligde oynadığı 11 karşılaşmada kalesinde 21 gol görerek maç başına 1,9 gol yeme ortalamasına sahip oldu.
Altay, maç başına kalesinde yaklaşık 2 gol görüyor
Haberler / Spor
8 Kasım 2023 Çarşamba 11:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trendyol 1. Lig’de sezona transfer yasağının yanı sıra maddi sorunlar ve kayıplarla giren Altay, ligin ilk 11 haftasında gösterdiği performansla puan tablosunda son sırada yer aldı. Sadece 5 puanı bulunan siyah-beyazlılar, birçok alanda da ligin en kötü takımlarından biri oldu. İzmir ekibi, skor üretme konusunda sorunlar yaşamasının yanı sıra kalesini gole kapatmakta da zorlanıyor.

Siyah-beyazlılar, şu ana kadar sadece golsüz berabere kalınan Giresunspor ve 1-0 kazanılan Tuzlaspor maçında kalesini gole kapatmayı başarırken, ligdeki Şanlıurfaspor (2), Kocaelispor (3), Göztepe (1), Erzurumspor FK (4), Bodrum FK (1), Ümraniyespor (3), Gençlerbirliği (3) Sakaryaspor (2) ve Bandırmaspor (2) maçlarında ise toplam 21 gol yedi. Böylelikle Altay, maç başına kalesinde 1,9 gol görme ortalamasıyla Tuzlaspor'la birlikte ligde bu alanda en kötü iki takım konumunda bulunuyor. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası