Ege Postası
Geri

Altay sahaya indi

Futbol şubesinin kulübe talip olan yatırımcı grubuna devredilmesini bekleyen Altay, TFF 2'nci Lig'de yeni sezon öncesi antrenmanlara başladı.
Altay sahaya indi
Haberler / Spor
21 Temmuz 2024 Pazar 12:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hafta içinde altyapıdan genç futbolcuları denemeye alan siyah-beyazlılarda as kadro da sahaya indi. Altay, Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri'nde yeni sezonun ilk çalışmasını teknik direktör Gökhan Karaaslan yönetiminde yaparken, birçok isim ayrılmasına rağmen takımda kalmayı seçen kadronun tecrübeli futbolcuları Özgür Özkaya ve Ceyhun Gülselam da antrenmanda yer aldı.

DEVİR İÇİN KARAR GÜNÜ

Süper Lig'den düştükten sonra 2 yıldır tarihi borç yüküyle boğuşup, transfer yasağı yüzünden kadrosunu takviye edemeyen İzmir'in köklü temsilcisi Altay'da futbol şubesini bir şirkete devretmek için son adım yarın atılacak. Şirketleşmek için camia olarak kongre kanalıyla karar alan, Büyük Altay 1914 Futbol Spor Yatırımları AŞ'yi kurup yatırımcılarla görüşen siyah-beyazlılarda şirketleşme komisyonu yarın kulübe talip olan Fransız ve Türk ortaklı Hugo Construction firmasıyla son kez masaya oturacak. Geçen haftaki görüşmede prensipte el sıkışan iki tarafın devir için imzaları atması bekleniyor. Kulübe talip olan yatırımcıların devir resmen gerçekleşince ilk olarak transfer yasağını açmak için girişim yapacağı öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası