Ege Postası
Geri

Altay stat için kararını verdi

Spor Toto 3'üncü Ligi 1'inci Grup ekiplerinden Altay, iç saha maçlarını yine Buca İlçe Stadı'nda oynamayı kararlaştırdı. 
Altay stat için kararını verdi
Haberler / Spor
27 Ağustos 2016 Cumartesi 13:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Buca'nın zeminin kötü olması nedeniyle bir süredir Doğanlar'daki Yeni Bornova Stadı'nı gündemine alan siyah beyazlılar, bu tesiste oynamaktan vazgeçti. Bornova'yı inceleyen Başkan Özgür Ekmekçioğlu, "Buca adına çekincelerimiz vardı. Bornova bir alternatif olabilirdi; ancak incelemelerimiz sonrası orada da eksikler olduğunu gördük" dedi.

Bu sezon bambaşka bir Altay izleteceklerini söyleyen Başkan Ekmekçioğlu, şöyle konuştu:

"Rakip kim olursa olsun kazanmak için mücadele eden bir takım kurgumuz olacak. Top tekniği yüksek oyuncularla, ayağa pas yapan bir oyun sistemi oturttuk. Bunun için elbet düzgün bir zemin gerekli. Buca İlçe Stadı'nda yapılan zemin iyileştirme çalışmaları sonuç verdi. Sulama problemini de aşıyoruz. Burada taraftarımızın desteğiyle rakibi baskı altına alacağız. Eksiklikleri çözmek için mesai harcıyoruz." (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası