Ege Postası
Geri

Altay, transfer yasağını kaldırmak için onunla anlaşmak zorunda

Altay, transfer yasağını kaldırmak için eski aşçısı ile anlaşma peşinde
Altay, transfer yasağını kaldırmak için onunla anlaşmak zorunda
Haberler / Spor
6 Ağustos 2016 Cumartesi 13:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup ekiplerinden Altay'da transfer yasağını kaldırmak için alacaklılarla anlaşma zemini arayan yönetimin sadece kulubün eski aşçısı Mehmet Çamlıtepe ile uzlaşamadığı öğrenildi. 

Siyah beyazlı kulüpte 1998-2011 yılları arasında görev alan Çamlıtepe'nin alacağının yaklaşık 200 bin TL olduğu belirtildi. Yönetimin Mehmet Çamlıtepe'den alacağında indirime gitmesini istediği kaydedildi. Altay transfer yasağının kaldırılması için Çamlıtepe'nin kolaylı sağlamasını beklediği bildirildi.

Alacaklı eski futbolcularından Yunus Altun, Şehmus Özer, Recep Biler, Mustafa Cevahir, Nezir Özer, Erol Yükseker, Mehmet Yılmaz, Zafer Şahin, Evren Avşar, Yusuf Kurtuluş, Burak Karaduman ve Ömer Yalçın'ın yanı sıra Teknik Direktör Turgut Uçar ve eski Sportif Direktör Cenk Tekelioğlu ile anlaşan yönetimin eski aşçı Mehmet Çamlıtepe ile temaslarını sürdürdüğü dile getirildi. Şimdiye kadar 10 futbolcuyla prensipte anlaşan Altay, Çamlıtepe'nin dosyasını kapattıktan sonra yeni transferlere imza attırmayı hedefliyor.

EMRE HASAN TAMAM

Transfer yasağını kaldırdıktan sonra prensipte anlaştığı futbolculara resmi imzaları attırmayı planlayan Altay yönetiminin, geçen sezon Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Emre Hasan Balcı ile el sıkıştığı öğrenildi. Erzurum ekibinde şampiyonluk sevinci yaşayan 29 yaşındaki futbolcu 2015-16'da 18 karşılaşmada 1 gol kaydetti. Bakırköyspor'da profesyonel olan Emre Hasan, Vefaspor, Sarıyer, Akhisar Belediyespor, Adana Demirspor, Yeni Malatyaspor, İnegölspor, Amed Sportif formaları giydi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası