Ege Postası
Geri

Altay uzatmalarda yıkıldı

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 1-0 öne geçtiği Şanlıurfaspor deplasmanında 45+1 ve 90+2. dakikalarda yediği gollerle sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrılan Altay, ligdeki istikrarsız gidişini sürdürdü.
Altay uzatmalarda yıkıldı
Haberler / Spor
5 Şubat 2018 Pazartesi 12:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Lider Gümüşhanespor'un 6 puan gerisine ve 3. sıraya düşen 36 puanlı İzmir ekibi, bu sezon bir türlü galibiyet serisi yakalayamadı. Siyah-beyazlılar sadece ilk 2 haftada ve 12 ile 13. haftalarda üst üste iki maç kazanabildi. Şampiyonluk yarışında ritim tutturamayan Altay, art arda zaferlere imza atarak zirveyi ele geçirmeyi hedefliyor. 

Nazilli Belediyespor maçı hazırlıklarına ara vermeden başlayan İzmir temsilcisinde teknik direktör İsmet Taşdemir, şampiyonluk hedeflerinde sapma olmadığını dile getirdi. Fikstür avantajını ellerine aldıklarını, rakiplerin kendilerine göre daha zorlu bir periyoda girdiğini anlatan Taşdemir, "Şanlıurfa'da iki takım da kazanmaya yakındı, son anda golü biz yedik. Bu haftadan itibaren galibiyet serisi başlatacağız" dedi. 

Siyah-beyazlılarda son antrenmanda sağ dizinden sakatlanan Muharrem'in durumu ilerleyen günlerde netlik kazanacak. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası