Ege Postası
Geri

Altaylı: AK Partili Galip Ensarioğlu’nun ifadesini alacak savcı yok mu

Gazeteci Fatih Altaylı, Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan ve cesedi 19 gün sonra bulunan 8 yaşındaki Narin Güran hakkında, "Bilip söylemememiz gereken şeyler var çünkü Narin'in ailesi bizim dostlarımız' diyen AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu'na dikkat çekerek, 'Acaba bir savcı da çıkıp 'Galip Bey, anlaşılan olayla ilgili bilgi sahibisiniz. Bir ifadenizi alabilir miyiz' demiyor, diyemiyor.' ifadelerini kullandı.
Altaylı: AK Partili Galip Ensarioğlu’nun ifadesini alacak savcı yok mu
Haberler / Güncel
10 Eylül 2024 Salı 12:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gazeteci Fatih Altaylı, Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta Kuran kursuna gittikten sonra kaybolan ve cesedi 19 gün sonra bulunan 8 yaşındaki Narin Güran hakkında, "Bilip söylemememiz gereken şeyler var çünkü Narin'in ailesi bizim dostlarımız, herkes suçlu değil" diyen AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu'na "odaklanmak gerektiğini" belirtti.

Altaylı, bugünkü yazısında şunları kaydetti:

"AKP milletvekili, Diyarbakır’ın güçlü ve önemli ismi belli ki bu cinayetle ilgili epey bir bilgi sahibi. Bilgiyi saklıyor ama bilgi sahibi olduğunu saklama gereği de duymuyor. Ve ifadesine başvurulan onlarca kişi arasında hâlâ adı yok.

Acaba bir savcı da çıkıp 'Galip Bey, anlaşılan olayla ilgili bilgi sahibisiniz. Bir ifadenizi alabilir miyiz' demiyor, diyemiyor. Belli ki, yargı iktidarın gölgesinden bile korkuyor. AKP’li iseniz, bir cinayet ile ilgili bırakın sanık olmayı, tanık bile olmanıza adaletin gönlü razı gelmiyor!"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası