Ege Postası
Geri

Altın ve para bulamayınca et çaldılar

Samsun'da evlerden para ve altın hırsızlığından çok sayıda suç kaydı bulunan 3 kadın, girdikleri evden çalacak altın ve para bulamayınca buzdolabında 7 kilo kıyma, 2 kilo kuşbaşı et ve 1 adet battaniye çaldı.
Altın ve para bulamayınca et çaldılar
Haberler / 3. Sayfa
6 Aralık 2015 Pazar 22:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Olay, İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evlerden hırsızlık suçundan çok sayıda suç kaydı bulunan J.P.(19), E.G.(18) ve B.Y.(15), kapısını özel aparatla açtıkları M.B.'nin (52) evine girdi. Evde çalacak altın ve para bulunmayan hırsızlar, buzdolabından 7 kilo kıyma ve 2 kilo kuşbaşı et ile 1 adet battaniye çaldı. 

Vatandaşların "Evlerin kapılarını kurcalayanlar var" ihbarı üzerine olay yerine giden İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, kovalamaca sonucu J.P., E.G. ve B.Y.'yi yakaladı. Yakalanan hırsızlarla birlikte çaldıkları kıyma, battaniye ve kapı açmada kullandıkları özel aparat ele geçirildi. B.Y., Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne J.P. ile E.G. ise Gazi Polis Merkezi'nce tespit edildi. İfadesi alınan hırsızlar, savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası