Ege Postası
Geri

Altınordu FK'dan sosyal sorumluluk projesi

Altınordu Futbol Klübü ve Özkan Çelik'ten bir sosyal sorumluluk projesi daha gerçekleşecek
Altınordu FK'dan sosyal sorumluluk projesi
Haberler / Spor
1 Şubat 2024 Perşembe 09:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TFF 2. Lig ekiplerinden Altınordu Futbol Kulübü, bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor. Bu toprakların çocuklarının spor yapması için bugüne kadar birçok projeye imza atan İzmir ekibi, doğal yaşam ortamında zor şartlarda hayatını sürdürmek durumunda kalan dostlarımıza da dikkat çekmek için hafta sonu Bursaspor ile oynayacağı maç öncesinde bir dizi etkinlik gerçekleştirecek.

ÖZKAN Çelik ile ortaklaşa gerçekleştirilecek projenin ana sloganı “Sahip Buldum. Satın Alma! Sahiplen!” olarak belirlendi.

Bursaspor ile 4 Şubat Pazar günü Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynanacak maç öncesinde 7 köpek , eğitmenleri eşliğinde Altınordu’lu futbolcularla sahaya çıkacak. Projeyle doğal yaşam ortamındaki dostlarımızın sahiplenilmesi amaçlanıyor.

Ailenize bir can dostu köpek dahil etmek istediğinizde, bunun için satın almak yerine sahiplenme yolunu tercih edebilirsiniz.

Bir ÖZKAN Çelik Sosyal Sorumluluk Projesi olan Sahip Buldum Doğal Yaşamı Destekleme Bahçesini sosyal medya ve web sayfası üzerinden ziyaret edebilir ya da İzmir Aliağa'daki bu canları bizzat yerinde görerek sahiplenme için gerekli süreci başlatabilirsiniz. Tüm sağlık taramaları yapılmış, temel eğitimleri verilmiş birbirinden tatlı dostlarımızı tümüyle ücretsiz olarak sahiplenebilirsiniz.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası