Ege Postası
Geri

Altınordu'da 6 futbolcu kiralık verilecek

TFF 1'inci Lig'de ilk yarının son maçında pazar günü Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile deplasmanda karşılaşacak Altınordu, forma şansı bulamayan 6 genç futbolcusunu kiralama kararı aldı. Kırmızı-lacivertlilerin Onur Demir, Berk Erel, Yusuf Yalçın Arslan, Anıl Bakakkız, Çağrı Oğuz ve Arda Hilmi Şengül'ü deneyim kazanmaları için devre arasında sezon sonuna kadar başka takımlara göndereceği bildirildi. Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "İkinci ve üçüncü lig kulüpleri ile görüşerek genç oyuncularımıza forma şansı bulacakları ortam yaratacağız." dedi.
Altınordu'da 6 futbolcu kiralık verilecek
Haberler / Spor
20 Aralık 2017 Çarşamba 11:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Altınordu Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, genç oyuncular Oğulcan Ülgün, Recep Yemişci ve Ali Emre Yanar’ın sözleşmelerinin 2023 yılına kadar uzatıldığı bildirildi. A takım kadrosunda fazla forma şansı bulamayan Onur Demir, Berk Erel ve Yusuf Yalçın Arslan ile Fethiyespor'dan dönen İzlem Anıl Balakkız'ın yanı sıra İbrahim Çağrı Oğuz ve Arda Hilmi Şengül'ün sezon sonuna kadar kiralanacağı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen teknik direktör Hüseyin Eroğlu, Karacabeyspor'da kiralık oynayıp gelişimini hızlandıran Rıdvan Özdemir'in A takım formasıyla son iki maçta gösterdiği performansın dikkati çektiğini kaydetti.

Gelişim ligleri ile TFF 1. Lig’de futbolun çok farklı düzeylerde oynandığını vurgulayan Eroğlu, "Bu açıdan genç oyuncularımızın bu sürece adaptasyonlarını hızlandırmak istiyoruz. Rıdvan Özdemir, Karacabey’de kiralık geçirdiği dönemi iyi kullanıp gelişimini tamamladı. İkinci ve üçüncü lig kulüpleri ile görüşerek genç oyuncularımıza forma şansı bulacakları ortam yaratacağız." ifadelerini kullandı. (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası