Ege Postası
Geri

Altınordu'da Ersin listede

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu, geçen sezon Karşıyaka'dan ayrılan kaleci Ersin Aydın'ı listesine aldı.
Altınordu'da Ersin listede
Haberler / Spor
26 Mayıs 2016 Perşembe 11:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeşil  kırmızılı ekipte forma şansı bulamadığı için devre arasında Konya Anadolu Selçukspor'a kiralanan 26 yaşındaki file bekçisi, parasını alamadığı için sözleşmesini tek taraflı feshederek Karşıyaka ile bağlarını kopardı. İki kalecisinden Evren'le yollarını ayıran, sözleşmesi sona eren Tolgahan'la da vedalaşması beklenen Altınordu'nun Ersin'le önümüzdeki günlerde masaya oturacağı kaydedildi.

Karşıyaka'da 4 kupa, 5 lig maçında forma giyen Ersin Aydın, teknik direktör Yusuf Şimşek'in raporuyla ara transferin son gününde Selçukspor'a gönderilmişti. Konya ekibinde 2'nci Lig'de 11 karşılaşmada görev alan kalecinin İzmir'de kalmaya sıcak baktığı öğrenildi. İstanbulspor'da profesyonel olan Ersin, Darıca Gençbirliği'nden Karşıyaka'ya 130 bin TL bonservis bedeliyle transfer edilmişti. Torku Konyaspor'un da ilgilendiği Ersin'in forma giyebileceği bir kulübe gitmek istediği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası