Ege Postası
Geri

Altınordu'da Kerim 4 ay sahalardan uzak kalacak

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun genç sağ bek oyuncusu Kerim Alıcı, sol ayak iç ve dış yan bağlarından ameliyat oldu. Alıcı'nın yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.
Altınordu'da Kerim 4 ay sahalardan uzak kalacak
Haberler / Spor
28 Şubat 2018 Çarşamba 13:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çiğli'deki Kent Hastanesi'nde yapılan ameliyatı Op. Dr. Bülent Zeren gerçekleştirdi. Kerim'i annesi Bedriye Alıcı operasyon sonrası yalnız bırakmadı. Yarın taburcu olacak Kerim, yaklaşık 4 ay sonra yeşil sahalara dönecek.

Altınordu Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, sezon başında yaşadığı pubis sakatlığı nedeniyle uzun süre formasından uzak kalan Kerim Alıcı'nın, bu kez antrenmanda sol ayak iç ve dış yağ bağlarından sakatlandığı kaydedildi. Yaşadığı sorun nedeniyle ameliyat edilen genç futbolcunun, yaklaşık 4 ay sonra çalışmalara başlayabileceği belirtildi.

Sezonun ilk yarısında pubis sakatlığı nedeniyle uzun süre formasından uzak kalan 20 yaşındaki savunmacı, "Uzun bir aradan sonra ay-yıldızlı formayı giyme şansı yakalamışken pubis sakatlığı nedeniyle ilk yarıyı kapattım. İyi ve sistemli çalışarak ikinci yarıda tekrar sahalara döndüm ancak bu kez antrenmanda şanssızlık beni yakaladı.Dört aylık bir sürecin ardından kendime çok iyi bakarak daha iyi bir şekilde geri döneceğim" dedi. (DHA-AA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası