Ege Postası
Geri

Altınordu'da hedef 100'üncü yılda Avrupa

ALTINORDU Başkanı Seyit Mehmet Özkan, kulübün kuruluşunun 100'üncü yılında tamamen altyapıdan yetişen futbolculardan oluşan bir kadro ile Avrupa kupalarında mücadele etmeyi hedeflediklerini söyledi.
Altınordu'da hedef 100'üncü yılda Avrupa
Haberler / Spor
6 Kasım 2015 Cuma 13:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bir grup yönetici ve altyapı oyuncularıyla Swiss Otel'de Alsancak Rotary Kulüp'ün konuğu olan Başkan Özkan, Altınordu’nun yapılanması ile kısa, yönetimin orta ve uzun vadeli hedefleri hakkında detaylı bilgilendirmeler yaptı. Minik futbolcular, toplantının ilk bölümünün sonunda alkışlarla uğurlandı.

Futbol okullarının 57 ayrı bölgede, 5000'in üzerinde öğrenciye sahip olduğunu kaydeden Başkan Özkan, "Bu toprakların çocuklarından dünya çapında sporcular çıkacağına inanıyoruz. Altınordu'muzun dünya çapında bir futbol kulübü olması için çalışıyoruz. 

En büyük hedefimiz 100'üncü yılda kendi oyuncularımızla Avrupa kupalarında yarışmak" dedi.

Alsancak Rotay Başkanı Mehmet Sinan Can, Türk gençliğine yaptığı hizmetler için Özkan'a bir plaket verdi. Can, "Özkan, çok önemli bir misyonu yerine getiriyor. Her ortamda bunu anlatmalıyız" diye konuştu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası