Ege Postası
Geri

Altınordu'dan Fenerbahçe açıklaması

Kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan, "(Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli) Fenerbahçe'nin transfer edeceği genç oyuncuları yetiştirmek üzere, bir alt ligde oynayan Altınordu'nun ilk 11'nin 4 pozisyonunu kiralama teklifi getirdi. Biz Altınordu vizyonu ile uyuşmadığı için kabul etmedik" diye konuştu.
Altınordu'dan Fenerbahçe açıklaması
Haberler / Spor
17 Eylül 2018 Pazartesi 15:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan, Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin sarı-lacivertli ekibin transfer edeceği genç oyuncuları yetiştirmek üzere Altınordu'nun ilk 11'nin 4 pozisyonunu kiralama teklifi getirdiğini ancak bunu kabul etmediklerini bildirdi.

Özkan, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, 2,5 ay önce Barış Alıcı ve Berke Özer'in transferleri için bir araya geldikleri Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin transferin ardından başka kulüpler için çok cazip görünebilecek bir teklif yaptığını ifade etti.

Özkan, şunları kaydetti:

"Fenerbahçe'nin transfer edeceği genç oyuncuları yetiştirmek üzere, bir alt ligde oynayan Altınordu'nun ilk 11'nin 4 pozisyonunu kiralama teklifi getirdi. Biz Altınordu vizyonu ile uyuşmadığı için kabul etmedik. Kendilerine başka bir kulübü kökünden satın almalarını tavsiye etik. Hatta 2 kulüp ismi de önerdik." (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası