Ege Postası
Geri

Altınordu'dan hüzünlü veda

Türkiye'yi 2 sezon aradan sonra  UEFA Gençlik Ligi'nde temsil eden Altınordu'nun U19 takımı, Fransa temsilcisi Montpellier'e deplasmanda 1-0 yenilerek turnuvaya 2'nci turda veda etti. 
Altınordu'dan hüzünlü veda
Haberler / Spor
29 Kasım 2018 Perşembe 12:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'de 4-2 kaybettiği rakibi karşında Berkay Görmez'le penaltı atışından yararlanamayan kırmızı-lacivertilerdekaleci Talha da bir penaltı kurtardı. Berkahan'ın kendi ağlarını sarsmasıyla Fransa'dan mağlup dönen Altınordulu gençler 90 dakika bitiminde büyük üzüntü yaşadı. 

Teknik direktör Ekrem Kahya, Helsinki ve Montpellier karşılaşmalarının kendileri için çok iyi bir deneyim olduğunu dile getirdi. Küçük detayların sonucu belirlediğini anlatan Kahya, "Elbette üzgünüz. Geçen sezon ligini şampiyon tamamlayan rakibimiz bazı şeyleri bizden daha iyi yaptı. Biz asla pes etmeyeceğiz. Daha çok işimiz var. Gelecek senelerde bu turnuvalarda başarı çıtamızı yukarılara çekeceğimize inanıyorum" yorumunu yaptı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası