Ege Postası
Geri

Altınordu'dan sessiz kapanış

Spor Toto 1. Lig'in 17. haftasında Altınordu, sahasında Giresunspor ile 0-0 berabere kaldı.
Altınordu'dan sessiz kapanış
Haberler / Spor
24 Aralık 2018 Pazartesi 22:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Spor Toto 1'inci Lig'de ilk yarının kapanış maçında Altınordu evinde Giresunspor'la 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla yenilmezlik serisini 11 haftaya çıkaran Altınordu devre arasına 26 puanla 8'inci sırada, Giresunspor ise 19 puanla 13'üncü sırada girdi.

6'ncı dakikada ev sahibi ekip atağında soldan Yusuf'un ortasında kaleci Kayacan'ın çeldiği topu ceza sahasında önünde bulan Alican gelişine vurdu, savunma son anda tehlikeyi uzaklaştırdı.

24'üncü dakikada Giresunspor'dan Azza sol çaprazdan sert vurdu, kaleci Erce topu kornere tokatladı.

30'uncu dakikada Altınordu atağında soldan Yusuf kesti, ceza sahasında Kadir kafayı çaktı, meşin yuvarlak yan direkten döndü. İlk yarı 0-0 sona erdi.

52'nci dakikada Kerim'in sağdan ortasında kale önünde Muhammed topa ayak koydu, top az farkla üstten dışarı çıktı.

53'üncü dakikada sol çaprazdan Yusuf'un sert şutunda kaleci gole izin vermedi.

69'uncu dakikada sol çizgiden ceza sahasına sokulan Muhammed yerden çıkardı. Anıl'ın müsait durumdaki vuruşunda top kaleyi bulmadı.

78'inci dakikada konuk ekip kontratağında Emre Uğur sağ çaprazdan ceza sahasına girip vurdu, kaleci Erce topu bloke etti. Kalan dakikalarda iki takımın atakları sonuç vermeyence müsabaka başladığı gibi 0-0 sona erdi.

STAT: Bornova

HAKEMLER: Emre Malok (xx), Cemal Bingül (xx), Vural Gül (xx)

ALTINORDU: Erce (xx) - Kerim (xx), Sinan (xx), Hasan (xx), Yusuf (x), Berkay Samancı (xx), Alican (x) (Dk. 58 Deniz x), Muhammed (x), Berkay Görmez (xx) (Dk. 78 Atakan x), Sefa (x), Kadir (xx) (Dk. 46 Anıl x)

GİRESUNSPOR: Kayacan (xx) - Emre Uğur (x), Uğur Arslan (xx), Çağlar (xx), Hüsamettin (x), Alperen (xx), Ferhat (xx), Bahadır (x) (Dk. 90+1 Kağan), Husmani (xx), Volkan (xx), Azza (x) Dk. 86 Dauda)

SARI KARTLAR: Berkay Samancı (Altınordu), Azza, Husmani (Giresunspor)

MAÇIN ARDINDAN

Spor Toto 1. Lig'de Giresunspor'la 0-0 berabere kalan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "26 puan iyi puan gibi gözüküyor ama belki 30 puanın üzerinde bitirmemiz gereken bir yarıydı." dedi.

Eroğlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, uzun süredir yenilmezlik unvanlarını koruduklarını, bugün maça çıkarken hedeflerinin ise 3 puanla sahadan ayrılmak olduğunu söyledi.

Maçın ilk yarısında topa sahip olan tarafın kendileri olduğunu belirten Eroğlu, şunları kaydetti:

"Hücum anlamında bunu ön plana çıkaramadık. Çizgiden çıkan bir top vardı. Belki gol olsa farklı olabilirdi. Maçın ikinci yarısında tempoyu arttırdık, rakibi hata yapmaya zorladık ama bunu bölüm bölüm, gerçekleştirebildik. Son bölümlerde yakaladığımız pozisyonları sonuçlandıramadık. 3 puanlık bir maçtı, berabere bitti, üzgünüz. 26 puan iyi puan gibi gözüküyor ama belki 30 puanın üzerinde bitirmemiz gereken bir yarıydı"

Eroğlu, eksiklerini tamamlayıp, ikinci yarı hücumda ve savunmada daha iyi bir takım haline gelmek zorunda olduklarını, bunu gerçekleştirmek için çok çalışacaklarını ifade etti.  (DHA-AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası