Ege Postası
Geri

Altınordu'dan transferde siftah

Türkiye 1'inci Ligi ekiplerinden Altınordu, dış transferde ilk imzayı Eskişehirspor'dan 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Murat Uçar'a attırdı.
Altınordu'dan transferde siftah
Haberler / Spor
11 Temmuz 2017 Salı 11:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kırmızı lacivertliler, Eskişehirspor'la sözleşmesini fesheden Murat'la, Erzurum kampında 1 yıllık mukevele imzaladı. Geçen sezon Eskişehirspor'da 12 maçta forma giyen futbolcu, 1 gol kaydetti. Forvet arkası ve sol kanatta da görev alan Murat, "Türk futbolunda devrim yapan bir kulüpte forma giyeceğim için çok mutluyum" dedi.

Murat Uçar'ı uzun süredir takip ettiklerini belirten Genel Kaptan Sedat Gündoğdu, "Yapımıza uygun, gelişime açık ve orta sahada önemli görevler üstlenecek bir futbolcuyu kadromuza dahil ettik. İki taraf için de hayırlı olsun" diye konuştu.

Futbola Pendikspor'da başlayan Murat Uçar, Beylerbeyispor, Sivas Belediyespor ve Aydınspor 1923'te de oynadı. Murat Uçar, 3'üncü Lig'de 81, 2'nci Lig'de 50, 1'inci Lig'de 12, Süper Lig'de ise 7 karşılaşmada ter döktü. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası