Ege Postası
Geri

Altınordu kupaya doymuyor

ALTINORDU, bu sezon genç takımlar kategorisindeki 6'ncı kupasını, U12 Ligi'nde kazandı. U14 ve U18 kategorisinde Türkiye şampiyonu, U21 ve U17'de Türkiye ikincisi olan, U11'de İzmir şampiyonluğu kupasını kaldıran Altınordu'nun U12 ekibi de mutlu sona ulaştı.
Altınordu kupaya doymuyor
Haberler / Spor
26 Haziran 2016 Pazar 11:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun düzenlediği U12 Ligi'nde grubunu namağlup lider tamamlayan, play-off serisinde rakiplerini birer birer saf dışı bırakan kırmızı-lacivertli ekip, finalde Göztepe'yi de 2-1 mağlup ederek İzmir şampiyonluğu kupasını kaldırdı. 

Taç Sanayi Sahası'ndaki karşılaşmada Burak Özduman ve Utku Büyükköse'nin golleriyle şampiyonluğa uzanan Altınordu'ya kupasını İzmir ASKF Genel Sekreteri Kadir Akbulut ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sevgilioğlu verdi. U12 İzmir Ligi'nde Bergama Gençlerbirliği üçüncü olurken, Gümüşordu dördüncülüğü elde etti. Altınordu U12 Takımı, şampiyonluğa giden yolda 15 maçta 14 galibiyet, 1 beraberlik alırken 48 gol atıp, kalesinde sadece 6 gol gördü. Altınordu, U17 ve U19'da 1, U19'da ise 2 yaş küçük karolarla mücadele etmişti. (DHA)


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası