Ege Postası
Geri

Altınordu maçında eski dostlar rakip olacak

Spor Toto 1'inci Lig'de üst üste aldığı 3 galibiyetle Play-Off yarışına ortak olan Altınordu, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Ümraniyespor maçında eski dostlarla rakip olacak.
Altınordu maçında eski dostlar rakip olacak
Haberler / Spor
8 Kasım 2018 Perşembe 12:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Altınordu'da 4 sezon forma giyen ve kaptanlık görevini üstlenen orta saha oyuncusu Serkan Göksu ile 3 sezon kırmızı-lacivertli formayı terleten ön libero Timur Temeltaş, Ümraniyespor formasıyla eski takımlarına karşı oynayacak. Ayrıca sezon başında İzmir ekibinin talip olduğu iki futbolcu da Ümraniyespor için ter dökecek. Şeytan'ın transfer döneminde uzun süre görüşüp kadrosuna katamadığı Recep Aydın ve Atabey Çiçek, kiralık olarak forma giydikleri Ümraniyespor adına gol arayacak.

ALTINORDU'NUN GÖZÜ RÖVANŞTA

UEFA Gençlik Ligi 2'nci  Tur ilk maçında evinde Montpellier'e 4-2 yenilen Altınordu, turu 28 Kasım'daki rövanşta geçmeye çalışacak. Bornova Stadı'ndaki maçın henüz başında Berkehan'ın kendi kalesine attığı golle yenik duruma düşmesine rağmen 2 kez eşitliği yakalayan kırmızı-lacivertli ekip, 86 ve 88'inci dakikalarda gelen mağlubiyet gollerine engel olamadı. Altınordu, Fransa'daki rövanşta rakibini en az 3 farklı yenerek adını Play-Off etabına yazdırmayı hedefleyecek. Altınordu, ilk turda Finlandiya temsilcisi Helsinki'yle evinde 1-1 berabere kaldıktan sonra rakibini deplasmanda 2-1 yenerek tur atlamıştı. (DHA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası